Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Wandtegels Hexagon

De trend van dit jaar: hexagon tegels!

Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels die een uniek patroon geven op de wand in badkamer, toilet of keuken. De hexagon wandtegels kunnen een geweldige verandering zijn van je saaie muur. Zo hebben we deze zeskant in geschikte kleuren voor elke ruimte. Denk aan grijs, zwart, wit, blauw, groen tot roze en zelfs goud. De mogelijkheden met hexagon tegels zijn eindeloos, het is dan ook een tegel die bij veel stijlen is toe te passen. Waar je ook naar op zoek bent, de tegeltjes creëren een luxe tot speelse stijl in jouw badkamer, toilet of keuken.

Hexagon wandtegels van Wenters Tegels & Vloeren

Op zoek naar Hexagon wandtegels voor de badkamer, keuken, woonkamer of welke ruimte dan ook? Voor iedere wens en ruimte biedt Wenters Tegels & Vloeren een uitgebreid en gevarieerd assortiment om de Hexagon wandtegels uit te kunnen zoeken die perfect past. 

Kom ons assortiment aan Hexagon wandtegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom en krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een Hexagon wandtegels uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Hexagon wandtegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om Hexagon wandtegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!