Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Keuken wandtegels

Maak van de keuken een heerlijke plek om te leven. Met ons assortiment keuken tegels heeft u altijd de mooiste tegel. Van een speelse achterwand met vrolijke kleuren tot een strak design.

Voor iedere keuken hebben wij de juiste tegels in huis. Retro, modern, hip of klassiek. U kunt ze allemaal vinden bij ons. Ga aan de slag met kleuren en patronen en maak de juiste match met uw keuken. Wij helpen u graag verder met leuke ideeën en mogelijke combinaties.

Keuken Wandtegels bij Wenters Tegels & Vloeren

Wenters Tegels & Vloeren biedt een uitgebreid assortiment aan op het gebied van wandtegels voor de keuken. Ons assortiment bestaat uit diverse materialen, maten, soorten, afmetingen, kleuren en motieven. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Wat u ook maar zoekt, wij hebben het! Wij hebben ons assortiment er zo op ingericht dat voor iedere look meerdere, passende mogelijkheden te vinden zijn. En dat allemaal met de voordelen van keramiek!

Achterwand wandtegels keuken

In de keuken worden tegels het meeste gebruikt tegen de achterwand van de keuken. Deze tegels zijn er in allerlei vormen en maten, maar vaak wordt er gekozen voor kleine en opvallend gekleurde tegels voor aan de wand die de keuken helemaal af maken.

Wandtegels keuken met moderne look

Wandtegels keuken modern zijn altijd nog populair. Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat dit soort tegels universeel zijn en hierdoor passen bij eigenlijk iedere stijl. Bij het realiseren van een moderne keuken wordt steeds vaker gekozen voor een strakke look. Hierbij worden steeds vaker grote tegelafmetingen gebruikt voor boven het keukenwerkblad. Er wordt dan vaak ook een link gelegd naar de keuken vloertegels. Heeft u een moderne keuken en wilt u graag de rust bewaren? Ga dan voor een witte hoogglans of matte tegelwand. Kies voor extra grote tegels om het aantal lijnen te minimaliseren of ga voor kleine tegels met hele smalle voegen in dezelfde witte kleur. Om juist wat meer speelsheid toe te voegen aan uw strakke, moderne keuken kunt u kiezen voor tegels met patronen of kleuren.

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!