Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Portugese Wandtegels

Een authentieke uitstraling, dromerige patronen en eindeloos veel kleurmogelijkheden: we hebben het natuurlijk over de vrolijke Portugese tegel. Geïnspireerd op traditioneel vakmanschap, brengt de ‘azulejo’ direct sfeer in je interieur. Niet alleen is het aanbod van tegels breed en gevarieerd, de toepassingen in huis zijn ook nog eens eindeloos.

Het assortiment aan vloertegels van Wenters Tegels & Vloeren

Op zoek naar vloertegels voor de badkamer, keuken, woonkamer of welke ruimte dan ook? Voor iedere wens en ruimte biedt Wenters Tegels & Vloeren een uitgebreid en gevarieerd assortiment om de vloertegels uit te kunnen zoeken die perfect past. Dit assortiment bestaat uit hoge kwaliteit aan duurzame, keramische vloeren waar jarenlang genoten van kan worden.

Kom ons assortiment aan vloertegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom en krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een vloertegel uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wandtegels badkamer & keuken

Het interieur van de woonkamer begint bij de vloertegel die hier wordt gekozen. Om de woonstijl te verkrijgen die u voor ogen heeft is het van belang dat u vloertegels kiest die passen in deze stijl. Om deze stijl te kunnen verwezenlijk biedt Wenters Tegels & Vloeren een ruime variatie in het assortiment aan tegels die als vloertegels in de woonkamer kunnen worden gebruikt. Daarnaast wilt u uiteraard een vloertegel in de woonkamer die gemakkelijk in onderhoud is, hygiënisch blijft en duurzaam is. Kies daarom een vloertegel uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren, want dit zijn allemaal eigenschappen die keramische vloertegels in de woonkamer hebben.

Perfect voor in de keuken en badkamer

De Portugese wandtegels uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren zijn dus allemaal van keramiek. Met het voordeel van keramische tegels kunnen deze vloertegels ook in een ruimte als de keuken of badkamer worden gebruikt. Vloertegels in de badkamer of keuken worden vaak afgewerkt met een matte toplaag. Hierdoor glijdt u niet snel uit over een vloer in deze ruimtes wanneer ze nat worden. Ook zal er in de vloertegels van de keuken en badkamer geen vloeistof kunnen trekken omdat de poriën gesloten zijn. Hierdoor is ook het onderhoud van de vloertegels in keuken of badkamer een stuk gemakkelijker!

Portugese wandtegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!