Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Visgraat wandtegels

Visgraat wandtegels geven een levendig en dynamisch effect aan de wand, precies waar het visgraat motief bekend om staat. Visgraat tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren formaten en afwerkingen.

U zoekt aan de wand in een ruimte een dynamisch effect. Dan zijn visgraat tegels de perfecte keus. Visgraat is het legmotief waarin de tegels worden verwerkt. Voor aan de wand worden vaak langgerekte, rechthoekige tegels in een klein-formaat gebruikt voor de verwerking van visgraat tegels

Wandtegels met een visgraat motief

Wandtegels met een visgraat motief zijn geen speciale ontwikkelde tegels. Het visgraat motief komt namelijk door het legpatroon, waarbij de tegels in een hoek van 90 graden tegen elkaar worden gelegd. Dit motief geeft de levendigheid waar het visgraat motief om bekend staat. Daarnaast worden visgraat wandtegels vaak gecombineerd met de meest prachtige kleuren. Deze combinatie van kleuren en het visgraat motief zorgen ervoor dat wandtegels met een visgraat motief een eigen stijl aan iedere wand en muur geven. Populaire kleuren waar de wandtegels in gebruikt worden zijn bijvoorbeeld groene of zwarte visgraat wandtegels.

Kleinere afmetingen

Wandtegels die gebruikt worden voor het visgraat motief, zijn vaak van een kleiner formaat. Dit zijn kleinere formaten van bijvoorbeeld 10×30 cm of 5×15 cm. Deze kleinere formaten zijn ideaal voor de toepassing aan de wand, door het dynamische effect en de formaten die perfect passen op een kleiner opppervlak.

Voor iedere ruimte te gebruiken

Visgraat wandtegels kunnen gebruikt worden in iedere ruimte. Ruimtes die het meest gekozen worden voor de toepassing van visgraat wandtegels zijn het toilet, de keuken of de badkamer. Deze ruimtes hebben vaak kleinere wanden die een eigen stijl zoeken. Deze eigen stijl kan worden verkregen door visgraat wandtegels. Met de ruime variatie in kleuren, afwerkingen en afmetingen kunnen visgraat wandtegels voor de keuken, het toilet of de badkamer aangepast worden naar eigen wens. Daarnaast is de combinatie met de vloertegels die u kiest ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld tussen de combinatie met strakke betonlook vloertegels, of het speelse effect van Portugese tegels op de vloer.

Visgraat wandtegels in de keuken

Een populaire ruimte voor wandtegels in visgraat motief in de keuken. Dit komt omdat het dynamische effect van visgraat wandtegels die in de keuken gebracht wordt. Waar de visgraat tegels in een keuken vaak worden toegepast is bijvoorbeeld de achterwand. Dit is een plek in de keuken die het interieur van de keuken helemaal af kan maken. Bij Wenters Tegels & Vloeren vindt u wandtegels voor visgraat in de keuken in vele kleurvariaties zodat u deze ruimte helemaal af kunt maken.

Visgraat tegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!