Keramisch parket / houtlook tegels

Een ruim assortiment houtlook tegels van topkwaliteit. U houdt van de sfeer die een houten vloer met zich meebrengt, maar wilt geen last hebben van vlekken of eindeloos onderhoud? De houtlook tegels uit ons assortiment bieden de uitkomst. U krijgt alle voordelen van een echt parket, maar geen van de nadelen. Er kan geen vuil in de vloer trekken en hij vereist geen extra onderhoud. Daarnaast zijn onze houtlook tegels
bijzonder duurzaam.

Zelfs een combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem. Of u nu houtlook tegels zoekt voor uw woonkamer, keuken, hal, toilet of badkamer u vindt bij ons altijd een houtlook tegel die voldoet aan uw wensen.

Het assortiment aan Keramisch parket / houtlook tegels van Wenters Tegels & Vloeren

Op zoek naar vloertegels voor de badkamer, keuken, woonkamer of welke ruimte dan ook? Voor iedere wens en ruimte biedt Wenters Tegels & Vloeren een uitgebreid en gevarieerd assortiment om de vloertegels uit te kunnen zoeken die perfect past. Dit assortiment bestaat uit hoge kwaliteit aan duurzame, keramische vloeren waar jarenlang genoten van kan worden.

Kom ons assortiment aan vloertegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom en krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een vloertegel uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vloertegels woonkamer

Het interieur van de woonkamer begint bij de vloertegel die hier wordt gekozen. Om de woonstijl te verkrijgen die u voor ogen heeft is het van belang dat u vloertegels kiest die passen in deze stijl. Om deze stijl te kunnen verwezenlijk biedt Wenters Tegels & Vloeren een ruime variatie in het assortiment aan tegels die als vloertegels in de woonkamer kunnen worden gebruikt. Daarnaast wilt u uiteraard een vloertegel in de woonkamer die gemakkelijk in onderhoud is, hygiënisch blijft en duurzaam is. Kies daarom een vloertegel uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren, want dit zijn allemaal eigenschappen die keramische vloertegels in de woonkamer hebben.

Perfect voor in de keuken en badkamer

De vloertegels uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren zijn dus allemaal van keramiek. Met het voordeel van keramische tegels kunnen deze vloertegels ook in een ruimte als de keuken of badkamer worden gebruikt. Vloertegels in de badkamer of keuken worden vaak afgewerkt met een matte toplaag. Hierdoor glijdt u niet snel uit over een vloer in deze ruimtes wanneer ze nat worden. Ook zal er in de vloertegels van de keuken en badkamer geen vloeistof kunnen trekken omdat de poriën gesloten zijn. Hierdoor is ook het onderhoud van de vloertegels in keuken of badkamer een stuk gemakkelijker!

In combinatie met vloerverwarming

Uw vloertegels combineren met de aangenaamheid van vloerverwarming? Dat kan met de keramische vloertegels uit ons assortiment. Keramiek is namelijk de beste geleider van de warme van vloerverwarming en houdt de warmte bovendien extra lang vast. In iedere ruimte kan een vloertegel worden gecombineerd met het gemak van vloerverwarming, dus ook in de badkamer of keuken.

Grote vloertegels worden steeds populairder

Een stijl die als vloertegel steeds populairder wordt is de XL vloertegel. Deze grote vloertegels zijn in formaten van bijvoorbeeld 100×100 cm, 120×120 cm of 60×120 cm. Door een groter formaat als vloertegel te gebruiken is er minder voeg nodig. Met minder voeg vormt de vloer een groter geheel met meer continuïteit. Vooral betonlook vloertegels worden vaak gecombineerd met een XL formaat omdat dit de moderne, hedendaagse stijl zeer ten goede komt. Maar in het aanbod van Wenters Tegels & Vloeren vindt u XL vloertegels in iedere stijl.

Vloertegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie foto's Keramisch parket / houtlook tegels

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!