Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

PVC / laminaat vloeren

PVC Vloeren combineren de charme van een houten- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met PVC vloeren! PVC is onderhoudsvriendelijk en kan ook nog eens makkelijk worden verwerkt

Laminaat

PVC Vloeren

Laminaat: De Eco-vloer met een ziel van hout

Onze laminaatvloer bestaat bijna volledig uit hout. Daarom is hij plasticvrij en vrij van schadelijke ingrediënten zoals weekmakers en chloor. Hij is ecologisch en woongezond. Het keurmerk Blaue Engel en het Eco Institut bevestigen dit.

Voor zijn productie maken we gebruik van hout uit duurzame bosbouw. Daaruit produceren we de ziel van uw laminaatvloer – zijn dragerplaat.

PVC vloeren: De comfortabele vloer met de kracht van de sojaboon

Onze design vinylvloer is de vloer waarop het leven kan worden geleefd. Hij herbergt de gezonde kracht van sojabonen, die een positief effect hebben op uw ruimteklimaat.

In tegenstelling tot conventionele vinylvloeren van pvc gebruiken wij geen weekmakers die schadelijke ftalaten bevatten. Om onze vinylvloeren elastisch te maken, gebruiken we een natuurlijke weekmaker op biologische basis: uit sojabonen gewonnen olie. Daarmee voldoet hij aan alle criteria van emissiearm wonen.

U loopt aangenaam stil en zacht op onze design vinylvloer. Toch kan hij heel veel hebben. Zijn sterke aard kunt u niet zien. Die zit verborgen in het materiaal en zijn slimme constructie. Daarbij speelt het nauwelijks een rol wat er op hem gebeurt Water, vuil en hondenpoten incasseert hij gelaten. Hij is gemakkelijk te onderhouden en in een handomdraai weer schoon. Daarbij blijft hij net zo ontspannen als uzelf.

De kwaliteit van PVC vloeren

Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk, de beschermende toplaag zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Een keer stofzuigen en dweilen en de vloer is weer als nieuw. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft de vloer verder geen onderhoud nodig. Daarnaast is PVC verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, maten en stijlen. Een robuuste houten vloer, een klassieke visgraatvloer, een industriële betonlook vloer of de natuurlijke charme van steen; het kan allemaal met een PVC-vloer.

Welke look kiest u?

Vrijwel elke look en stijl is te verkrijgen als PVC-vloer. Een landelijke of natuurlijke look is bijvoorbeeld te verkrijgen met een houtlook PVC-vloer. Populair als houtlook PVC-vloer is een PVC met een eiken look. Een meer moderne uitstraling voor de vloer kan dan weer worden verkregen met een betonlook PVC-vloer. Ook zijn er mogelijkheden qua een uitstraling van natuursteen als PVC-vloer. Wenters Tegels & Vloeren biedt voor elke wens qua stijl en look PVC-vloeren aan in het assortiment.

Waar kan een PVC vloer gebruikt worden?

Een PVC-vloer kan eigenlijk in elke ruimte toegepast worden. Ook in ruimtes die vochtig en nat worden, of waar een keer iets kan vallen. Dit maakt het mogelijk om PVC vloeren te gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of het toilet. Een PVC vloer in de badkamer is mogelijk, maar wij raden het niet aan. Over het algemeen is PVC waterbestendig. Maar wanneer er bijvoorbeeld een langere tijd water op een PVC vloer blijft staan kan het zijn dat de vloer wordt beschadigd. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Zoekt u een vloer voor in de badkamer? Dan raden wij aan om te kiezen voor keramische vloertegels.

Klik of lijm PVC?

Een PVC vloer kan worden aangebracht als klik vloer, maar kan ook verlijmd worden. Kiest u voor klik PVC, dan wordt deze verwerkt door de PVC stroken in elkaar te klikken. Voor klik PVC is er vaak geen geëgaliseerde vloer nodig, maar wel een ondervloeren waar het op verwerkt kan worden. Lijm of plak PVC wordt verwerkt door verlijming op de ondervloer. Deze ondervloer moet geëgaliseerd worden voor een strakke vloer. Door de geëgaliseerde ondervloer komt een verlijmde PVC vloer vaak wat strakker uit de verf dan een klik PVC vloer. Ook kan lijm PVC worden gecombineerd met vloerverwarming.

Combineer met vloerverwarming

Een PVC vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Hier dient dan wel te worden gekozen voor PVC dat verlijmd wordt. Zo is het mogelijk om een vloer te krijgen met een prachtige uitstraling, die ook een comfortabel gevoel heeft. Ook bij het aanbrengen van vloerverwarming kan Wenters Tegels & Vloeren u ondersteunen.

PVC vloeren kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren staat in direct contact met diverse PVC producenten. Hierdoor kunnen wij PVC tegen een zeer scherpe prijs aanbieden, samen met advies op maat. Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Dan koopt u deze samen met advies bij Wenters Tegels & Vloeren. Bent u geïnteresseerd. in een serie PVC of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!