Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Wandtegels als finishing touch

Wandtegels vormen de eyecatcher in uw badkamer. Ook als achterwand in bijvoorbeeld een keuken zijn ze zeer geschikt. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven er goed uitzien. Qua stijlen is er veel mogelijk Samen met u gaan wij op zoek naar een wandtegel die perfect bij uw vloer en interieur past.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende formaten of decoratiestroken. Zo geeft u uw badkamer, toilet of keuken nog meer uitstraling.

Mozaïk Wandtegels

Portugese Wandtegels

Visgraat Wandtegels

Hexagonale Wandtegels

Waar heb ik wandtegels voor nodig?

Bezig met nieuwbouw of renovatie van de badkamer, keuken, toilet, hal of welke ruimte dan ook? Geef de ruimtes dan de uitstraling waar u naar op zoek bent! Dit kan met behulp van wandtegels uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren. Wij bieden veel keus om de tegels voor aan muur en wand te kiezen naar de stijl die u voor ogen heeft. Grote wandtegels, kleine wandtegels, of wandtegels in speciale decors zult u allemaal bij ons vinden. Voor uw wens, smaak en budget vindt u mogelijkheden bij Wenters Tegels & Vloeren.

Het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren

De mogelijkheden zijn oneindig op het gebied van keramische tegels. Zo kunt u kiezen voor grote tegels, stroken of mozaïektegels op de wand. Kies dezelfde kleur als de vloertegels voor een rustige eenheid of ga juist voor een spannende contrasterende kleur. Wij adviseren u graag over materiaal- en kleurgebruik voor grote of juist kleine ruimtes. Daarnaast kunnen wij het totaalplaatje leveren, van vloerverwarming tot het leggen van de vloer en het afwerken met plinten. Of u nou opzoek bent naar wandtegels voor de woonkamer, badkamer of juist voor residentiële, openbare en commerciële ruimtes. Wenters Tegels & Vloeren helpt u graag bij het uitkiezen van tegels naar wens.

Wandtegels voor elke muur en wand

Tegels voor muur en wand voor iedere toepassing vindt u binnen het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren. Wij bieden een duurzaam en onderhoudsvriendelijk assortiment aan wandtegels, in allerlei kleuren, formaten en afmetingen. Met deze brede variatie willen wij voor ieder gebruik en voor elke wens wandtegels aanbieden. De wandtegels kunnen overal worden gebruikt door het gemak van keramiek. Hierdoor zijn de tegels bijvoorbeeld bestand tegen vocht en kan ook in een ruimte als de badkamer of keuken de wandtegel worden gekozen naar uw wens qua stijl.

Keramische wandtegels

Keramische wandtegels zijn een zeer goede keuze voor iedere wand. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gemakkelijk toepasbaar. Ons assortiment keramische wandtegels bestaat uit zeer veel kleuren, formaten en stijlen. Mix & match voor een persoonlijke touch of gebruik onze grote formaten tegels voor een ruimtelijk effect! Marmerlook, betonlook, natuursteenlook of houtlook, allemaal mogelijk met keramische wandtegels uit ons assortiment.

Klein formaat en decors

Op zoek naar speciale afwerkingen, decors of patronen voor aan de wand? Ook hiervoor bieden wij speciale wandtegels. Dit zijn wandtegels in kleinere formaten met opvallende kleuren die de ruimte laten opvallen. Werk met deze tegels uw ruimte helemaal af.

Het plaatsen van tegels aan de wand

De verwerking van tegels aan de wand moet uiteraard op de juiste manier gebeuren, om tot het gewenste resultaat in badkamer, keuken of woonkamer te komen. De keramische wandtegels uit ons assortiment kunnen verlijmd worden op een vlakke wand. Na het verlijmen van de tegels kan er dan gevoegd worden. Voor het exacte proces van het verwerken van wandtegels kunt u advies krijgen bij ons in de showroom. Ook kunnen wij het zetten van de tegels verzorgen via het totaalplaatje dat wij van inspiratie tot verwerking aanbieden.

Kom inspiratie op doen bij ons in de showroom

U zoekt wandtegels voor uw project, maar bent nog oriënterend naar de stijl? Kom dan eens langs bij onze showroom in Winterswijk. In onze showroom tonen wij een groot deel van ons assortiment aan tegels voor vloer en wand, van kleine tot grote formaten. In de showroom zijn ook onze verkoopmedewerkers aanwezig die u graag voor zien van advies om samen tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast kunnen wij direct een vrijblijvende offerte uitschrijven met scherpe prijzen voor de tegels bij ons in de showroom. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Vloertegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!