Badkamer wandtegels

De wandtegels in de badkamer bepalen samen met de vloertegels de basis voor uw stijl in de badkamer. Daarom is het belangrijk dat u de badkamer wandtegel kiest die past bij de stijl die u voor ogen heeft. Om dit te kunnen realiseren, biedt Wenters Tegels & Vloeren een uitgebreid assortiment aan wandtegels die geschikt zijn voor de badkamer. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs.

Badkamer Wandtegels voor uw stijl

De wandtegels in de badkamer geven de basis voor de stijl van de badkamer. Daarom is het van belang dat u badkamer wandtegels kiest die perfect aan sluiten op uw stijl wens. Vaak wordt er nog gekozen voor een standaard, witte wandtegel in het formaat van 30×60 cm met een glanzende of matte afwerking. Maar er zijn veel meer mogelijkheden voor de wandtegel in de badkamer! Denk bijvoorbeeld aan betonlook, houtlook of marmerlook wandtegels. Met een betonlook tegel kiest u voor een hedendaagse stijl. Een houtlook wandtegel zorgt voor natuurlijke charme. Met een marmerlook wandtegel in de badkamer gaat er gekozen worden voor elegantie en luxe. Combineer de wandtegels in de badkamer ook met de vloertegels in de badkamer!

Waarom een keramische wandtegel?

Wanneer u kiest voor een wandtegel in de badkamer, wilt u natuurlijk een wandtegel die bestand is tegen vocht en kalk, gemakkelijk is in onderhoud en hygiënisch is. Dit zijn allemaal eigenschappen van een keramische wandtegel. Een keramische tegel wordt namelijk gebakken, waardoor de poriën gesloten worden. Met gesloten poriën kan er niets in de tegel trekken, dus ook geen vocht of vuil. Ook zijn de keramische wandtegels daarnaast kleur, kras en slijtvast. Oftewel, een keramische wandtegel is de perfecte toepassing als wandtegel in de badkamer.

Grote wandtegels in de badkamer

Wat de laatste tijd steeds meer een opkomende trend is, is de toepassing van XL of XXL wandtegels. Ook in de badkamer kan deze opkomende trend gebruikt worden. Met een XXL Wandtegel in de badkamer wordt een extra groot en aangesloten oppervlak gecreërd. Dit aaneengesloten oppervlak wordt gecreërd door het grote formaat waarbij een stuk minder voeg nodig is. De formaten waar u aan moet denken bij XXL wandtegels zijn 100×100 cm, 120×120 cm, 120×240 cm of zelfs 120x270cm. 

Houtlook wandtegels badkamer

Wat ook mogelijk is met keramische wandtegels, is een houtlook wandtegel in de badkamer. Echt hout kan helaas niet in de badkamer op de wand worden gebruikt vanwege de kwaliteit. Maar met een keramische houtlook wandtegel kan dit wel. De houtlook wandtegels voor badkamers uit ons assortiment zijn vochtbestendig en dus geschikt voor de badkamer. Creër met houtlook badkamer wandtegels ook natuurlijke en rustieke sferen bij u in de badkamer!

Kom inspiratie op doen bij Wenters Tegels & Vloeren

Wenters Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden van badkamer wandtegels. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom. Heeft u direct een vraag? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe totaalprijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op

Inspiratie foto's badkamer wandtegels

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!