Terugbreng service

Ruim 40 jaar kennis in tegels en vloeren

Ruim assortiment diverse soorten vloeren

Inkoop rechtstreeks van A-merken

Terrastegels

Terrastegels in verschillende stijlen vindt u bij Wenters Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs. De terrastegels uit ons assortiment zijn allemaal gemaakt van keramiek, wat betekent dat alle tegels voor tuin en terras van topkwaliteit zijn. U bent van harte welkom om ons assortiment aan tegels voor het terras te komen bekijken bij ons in de showroom. Hier krijgt u direct advies en informatie van onze verkoopadviseurs!

Wat zijn keramische buiten tegels?

Keramische tegels worden gemaakt van Keramiek. Dit is een product dat voornamelijk uit zand en klei bestaat. Hier worden tegels van gemaakt welke worden voorzien van een extra laag die ter bescherming tegen vuil dient. Ook geeft deze laag de tegels een mooie glans

Door nieuwe technologieën zijn er producten op de markt gekomen waar wij volledig achter staan. Onze keramische tegels voldoen zowel aan onze kwalitatieve als esthetische eisen. Keramische tegels zijn kleurecht, zuur- en chemicaliënbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Een simpele poetsbeurt laat uw tegels weer als nieuw uitzien. Daarnaast zijn deze tegels zeer duurzaam, het uiterlijk zal in de loop der tijd niet of nauwelijks veranderen. Dankzij de nieuwe technologieën is het mogelijk keramische tegels dezelfde look als natuursteen, beton, hout en meer te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!