Metallic wandtegels: Modern en trendy

Metallic wandtegels hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt in populariteit. Deze wandtegels bieden een moderne, trendy uitstraling die perfect past bij de huidige interieurtrends. De afwerking van metallic wandtegels geeft een gevoel van luxe en glamour aan elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een glanzende accentmuur in de woonkamer of keuken, metallic wandtegels bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Niet voor niets worden metallic wandtegels steeds meer gebruikt door bijvoorbeeld architecten en interieurdesigners. Om een hedendaagse look in alle ruimtes te creëren.

Metallic wandtegels, wat zijn het precies?

Metallic tegels zijn wandtegels met een metallook. Deze metallook komt niet doordat er echt metaal in de tegels verwerkt zijn. Het zijn namelijk keramische tegels. Op de keramische wordt een metal print verwerkt met printtechnologie. Op deze manier wordt een levensechte metallook op de tegels verkregen. De metallic wandtegels uit ons assortiment zijn dus 100% metaalvrij! Doordat er geen metaal in de tegels is verwerkt zijn de tegels een stuk gemakkelijker in onderhoud en duurzamer. Alle metallic wandtegels uit ons assortiment zijn gemaakt van keramiek.

 

Ons assortiment

Het aanbod waarin metallic wandtegels te verkrijgen zijn wordt steeds groter. Daarom is er genoeg keus in bijvoorbeeld formaten en kleur. Formaten van 30×60 cm, 60×60 cm tot wel 160×320 cm zijn tegenwoordig verkrijgbaar. De kleurvariaties waarin de wandtegels metallic worden aangeboden zijn vaak kleurvariaties die goed passen bij de uitstraling van metaal. Kies in het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren de metallic tegels die passen bij uw project.

Het voordeel van een keramische metallic wandtegel

De metallic wandtegels uit het assortiment van Wenters Tegels & Vloeren hebben kwalitatieve voordelen. Deze kwalitatieve voordelen komen doordat het keramische wandtegels zijn. Metallic wandtegels van keramiek zijn gebakken tegels. Doordat het een gebakken materiaal is, heeft het dichte poriën. Met dichte poriën zijn de metallic wandtegels uit ons assortiment kras, kleur en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Met deze voordelen kunnen de wandtegels met metallook in alle ruimtes gebruikt worden voor een stoere look!

Metallic wandtegels kopen bij Wenters Tegels & Vloeren

Bij Wenters Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!